ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 690 957 4704 - 261 302 8095

ASPIS DETECTIVES - Εξοπλισμός

Το γραφείο μας αποτελείται από τους καλύτερους τεχνικούς που σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που είναι εξοπλισμένο, μπορούν να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις στις υποθέσεις ερευνών που σας απασχολούν.

Διαθέτουμε μέσα καταγραφής εικόνας και ήχου που μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε ασφαλή σημεία, ώστε να μη γίνονται αντιληπτά. Επίσης είμαστε εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα GPS, συσκευές εντοπισμού, διόπτρες νυκτός, ψηφιακά κασετόφωνα, μικροκάμερες, μικροκαταγραφικά, ειδικά προγράμματα παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης H/Y και κινητών καθώς και ειδικά προγράμματα και εφαρμογές ελέγχου αυτών, μηχανήματα ελέγχου, συσκευές για έλεγχο τηλεφώνων (από υποκλοπές), κακόβουλων κλήσεων, προστασία τηλεφωνικών συνομιλιών, αντιπαρακολουθητικά συστήματα και συστήματα ασφαλείας (συναγερμοί κ.α.).

Διαθέτουμε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για κάθε υπόθεση ερευνών και παρακολουθήσεων ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αποτελεσματικά συλλέγοντας όλα τα επαρκή στοιχεία που θα βοηθήσουν στην υπόθεση σας.

 

Πισω