ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 690 957 4704 - 261 302 8095

Η οικονομική κρίση δυστυχώς έχει κάνει πολλούς να καταχράζονται την εμπιστοσύνη μας. Πολλές επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα δυσκολεύονται να εντοπίσουν τους χρεοφειλέτες τους.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει τον εντοπισμό του και να σας ενημερώσουμε για την οικονομική τους κατάσταση

Όταν έχετε αμφιβολίες για κάποιο άτομο που πρόκειται να προσλάβετε μπορούμε να ερευνήσουμε για αυτό ως προς την ορθότητα του βιογραφικού του, τα προσόντα και την προϋπηρεσία.

 

Μπορούμε να ελέγξουμε για όποιον υπάλληλο έχετε αμφιβολίες γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που επιχειρηματίες πέφτουν θύματα υπαλλήλων τους διακινώντας οι δεύτεροι σημαντικά εταιρικά μυστικά της επιχείρησης τους.

Δίνουμε λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Υποψιάζεστε κάποιον συνεργάτη σας ή πρώην συνεργάτη σας πως μπορεί να βλάψει την επιχείρηση σας; μπορούμε να σας βοηθήσουμε με υπευθυνότητα, εχεμύθεια και σεβασμό

Αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες που στις μέρες μας φοβούνται πως μπορεί να έχουν πέσει θύματα κάποιου αντιπάλου τους και ο επαγγελματικός τους χώρος να παρακολουθείται απο κοριούς ή άλλα μέσα. Επίσης σε ένα νέο τους εγχείρημα δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν πέσει θύματα πλαστών έγγραφων.

 

Το γραφείο μας διαθέτει όλη την κατάλληλη εμπειρία καθώς και όλα τα κατάλληλα μέσα ώστε να ελέγξει το χώρο της επιχείρησης σας ώστε να ανακαλύψει εάν έχετε πέσει θύμα κάποιας παγίδευσης και να σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά και να ελέγξει την ορθότητα έγγραφων νομικού πλαισίου. Η χρήση Συστημάτων Παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Επικοινωνηστε μαζι μας

Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της παραμένει απόρρητη και εχέμυθη

Πισω