ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 690 957 4704 - 261 302 8095

Η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός μεταξύ των μαθητών αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα και φαινόμενο με πολλές σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική ανάπτυξη του παιδιού πολλές φορές με τραγικά αποτελέσματα. Μπορεί να εκδηλωθεί στο σχολείο, στις παρέες και στο οικογενειακό περιβάλλον.

 

Χειρονομίες, ξυλοδαρμοί, βρισιές, απειλές, εκφοβισμοί, σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση είναι μορφές "bullying".

 

Άρνηση για το σχολείο, πτώση στις μαθησιακές επιδώσεις, σημάδια στο σώμα, αλλαγές στη διάθεση είναι ενδείξεις "bullying".

 

Οι γονείς οφείλουν να κινηθούν με ευαισθησία και προσοχή. Το Γραφείο μας αναλαμβάνει με πλήρη εχεμύθεια και διακριτικότητα εξονυχιστική έρευνα για άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.

Ο διαδικτυακός εκφοβισμός αφορά τον εκφοβισμό, την απειλή, την ταπείνωση παιδιών και εφήβων μέσω διαδικτύου.
Μορφές του είναι η επαναλαμβανόμενη αποστολή μηνυμάτων, είσοδος στους προσωπικούς διαδικτυακούς λογαριασμούς, αποστολή φωτογραφιών ή μαγνητοσκοπημένου υλικού ή προσωπικέ πληροφορίες προς πολλούς παραλήπτες καθώς και η αποστολή απειλητικών μηνυμάτων.

 

Οι συνεργάτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι ώστε να μπορέσουν να σας βοηθήσουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Ο εθισμός στο διαδίκτυο από τους νέους τείνει να πάρει μορφή επιδημίας. Το διαδίκτυο έχει αλλάξει τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό, δίνει απίστευτες πληροφορίες, αποτελεί στοιχείο ζωής, αλλά κρύβει πολλούς κινδύνους και παγίδες για τους νέους.

 

Ενδείξείς εθισμού στο διαδίκτυο είναι η καθημερινή πολύωρη πλοήγηση, απομάκρυνση από φίλους και συγγενείς, επιθετικό στις ερωτήσεις γύρω από τη χρήση του διαδικτύου, δε μπορεί χωρίς ίντερνετ, παραμελεί τα μαθήματα του και χάνει ώρες ύπνου.

 

Οι γονείς θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα.
Το γραφείο μας με πλήρη εχεμύθεια, διακριτικότητα και υπευθυνότητα αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στο πρόβλημα σας.

Η σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά αποτελεί ένα φαινόμενο με τρομαχτικές διαστάσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Ένα μεγάλο ποσοστό ανηλίκων δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από επιτήδειους που κρύβονται πίσω από ψεύτικες ταυτότητες με κακόβουλα κίνητρα εκμεταλλεύονται την αθωότητα των παιδιών.

 

Μπορούμε να ανακαλύψουμε και να αποτρέψουμε κάθε επιτήδειο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αθωότητα των παιδιών σας.

Η σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά αποτελεί ένα φαινόμενο με τρομαχτικές διαστάσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Ένα μεγάλο ποσοστό ανηΟι παρακολουθήσεις ανηλίκων γίνονται ύστερα από την σύμφωνη γνώση των γονέων ή κηδεμόνων του ανηλίκου. Συνήθως οι γονείς έχουν αντιληφθεί ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά του παιδιού τους. Απουσίες από το σπίτι, άρνηση αναφοράς για το που πηγαίνει, απομακρύνει παλιούς φίλους, πέφτουν οι σχολικέ επιδώσεις κ.α.

 

Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για το που κινείται το παιδί και ποιους ανθρώπους συναντά ώστε να αποτρέψουμε παράνομες δραστηριότητες. Η παρακολούθηση γίνεται με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια.λίκων δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από επιτήδειους που κρύβονται πίσω από ψεύτικες ταυτότητες με κακόβουλα κίνητρα εκμεταλλεύονται την αθωότητα των παιδιών.

 

Μπορούμε να ανακαλύψουμε και να αποτρέψουμε κάθε επιτήδειο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αθωότητα των παιδιών σας.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της παραμένει απόρρητη και εχέμυθη

Πισω